област Велико Търново
Сподели
06 ное 2018
Автор: ОбластВТ

Днес и утре доставят и монтират заявените от граждани нови пейки в Горна Оряховица

Днес и утре доставят и монтират заявените от граждани нови пейки в Горна Оряховица
30 нови пейки ще бъдат доставени и монтирани в Горна Оряховица и селища от общината. Днес и утре (6 - 7 октомври) се доставят пейките на гражданите, които са направили предварителна заявка за това.Първите пейки днес бяха доставени и монтирани на ул. „Георги Бошнаков“ 31. Блокът е саниран по националната програма и желанието на обитателите му е да си направят хубав кът за отдих, както и да облагородят пространството около сградата.

Пейките се доставят и монтират от работниците на Общинско предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“. Те доставят също и тротоарни плочки, заявени от гражданите, в рамките на общинската инициатива за облагородяване на междублоковите пространства. За тази цел всяка година в бюджета на общината се заделят определени средства.

Допълнителни нови пейки бяха монтирани и на пл. „Георги Измирлиев“, нови пейки ще бъдат доставени и в селища от общината.

Паралелно с това, работниците от Общинско предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“, направиха есенно зацветяване на града, почистват листа и сухи клони в парковете, работят и по сигнали на граждани.
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ