област Велико Търново
Сподели
08 юни 2017
Автор: ОбластВТ

Енерго-Про стартира платен летен стаж за ученици и студенти

Енерго-Про стартира платен летен стаж за ученици и студенти

Енерго-Про за втора поредна година обяви платена лятна програма, предназначена за ученици в 12-ти клас и студенти в 3-ти и 4-ти курс, обучаващи се в сферата на енергетиката. Целта на програмата е да предостави възможност за успешен старт на професионалното развитие и реализация на младите хора.

През 2016 г. 14 младежи бяха избрани за участие в двата етапа на летния стаж. Част от тях станаха служители на компанията и към днешна дата продължават своето кариерно развитие.

Отчитайки интереса към проекта през миналата година и тази година Енерго-Про предоставя възможност на бъдещите енергетици непосредствено да се запознаят и да участват в най-важните дейности, които са в основата на разпределението и доставката на електрическа енергия. Летният стаж ще се проведе през юни и юли и ще бъде с продължителност три седмици.

След успешно приключване на стажа, всеки участвал ученик или студент ще получи възнаграждение за своята работа и положените усилия и труд. С осъществяването на програмата, Енерго-Про Мрежи ще даде шанс на младежите да приложат знанията си и да придобият практически умения в реална работна среда. Това ще ги мотивира да продължат да надграждат наученото в учебното заведение и ще им помогне да положат основите на своето бъдещо професионално развитие в комапнията.

Всички ученици и студенти, отговарящи на условията на програмата, могат да изпратят своята автобиография на имейл careers@energo-pro.bg не по-късно от 18 юни 2017 година, като е необходимо в електронното писмо да посочат тема „Първи стъпки“.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ