област Велико Търново
Сподели
05 окт 2019
Автор: ОбластВТ

Инж. Добрев в Правда: Нека не угасва искрата на родолюбие и любов към родния край

Инж. Добрев в Правда: Нека не угасва искрата на родолюбие и любов към родния край
Инж. Добромир Добрев уважи четвъртото фолклорно издание „На празник в село Правда“ В празника, организиран от настоятелството на НЧ „Звезда – 1905“ се включиха фолклорни самодейни състави, танцови колективи и индивидуални изпълнители от община Горна Оряховица и региона.



Този ден, обединяващ в себе си фолклорното наследство, обичаите и традициите е желан и очакван от жителите и гостите на село Правда. Той носи веселие, позитивизъм и ни връща към безценната съкровищница на българския дух. Желая Ви здраве и нека никога във Вас да не угасва искрата на родолюбие и любов към родния край, пожела на всички присъстващи кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица.





Заедно с него празника уважиха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ Деница Цветанова, Даниел Костадинов, Йорданка Кушева, Милчо Милев и Симеон Добрев. На празника присъства и кандидатът за кмет на с. Правда Венета Василева Вашите усмивки са доказателство затова, че нашият празник носи радост и хубави преживявания, че създава приятелства и ни прави по-добри, че е чакан и желан, поздрави гостите Венета Василева.





Всички присъстващи бяха поздравени и от председателя на НЧ „Звезда – 1905“ Петя Георгиева.

Гостите на празника имаха възможността да се насладят на кулинарна изложба от ястия с тиква, както и да опитат от традиционната за село Правда агнешка чорба, която домакините бяха приготвили.













 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ