област Велико Търново
Сподели
16 ное 2018
Автор: ОбластВТ

Инж. Добромир Добрев благодари на гражданите за подкрепата в конкурса "Кмет на годината"

Инж. Добромир Добрев благодари на гражданите за подкрепата в конкурса Кмет на годината
Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев отправи благодарствено послание във Фейсбук към своите съграждани за подкрепата в конкурса на портала на българските общини "kmeta.bg":
 

За мен е огромна чест и радост, че бях удостоен с наградата "Кмет на годината" за 2018г. Това отличие е мечта за всеки един градоначалник в България.

Сърдечно благодаря на всички граждани на община Горна Оряховица за подкрепата, която ми оказаха. Радвам се, че съм успял да съхраня доверието на всички Вас, които ми отредихте през 2017-та година приза "Кмет на гражданите". Обещанието, което положих миналата година, бе да направим Горна Оряховица още по-привлекателен град за живеене и това е знак, че решенията, които заедно с моят екип взехме, са правилни.

Въпреки че наградата се казва "Кмет на годината", тя далеч не е индивидуална. Призът е успех за всички колеги, с които ежедневно даваме всичко от себе си, за да може Горна Оряховица да стане едно по-добро място за живеене за всички нас.

Изказвам своето признание и към местния бизнес. Без него устойчивото икономическо развитие на региона не би могло да съществува, а то е от изключителна важност за благополучието на нашите съграждани.

Благодаря и на всички държавни институции, защото без добрата работа и синхрон помежду ни, нямаше да успеем да реализираме толкова много прекрасни идеи и да преобразим Горна Оряховица в град, в който младите хора да се завръщат и да живеят с гордост.

Отговорността, която носи призът "Кмет на годината", е огромна. Тя е пред всички Вас - гражданите на община Горна Оряховица. Вашето доверие и подкрепа ми дават вярата, че всичко, за което работим, и което постигаме не е напразно. БЛАГОДАРЯ ВИ! 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ