област Велико Търново
Сподели
28 ное 2018
Автор: ОбластВТ

Катастрофа затвори временно пътя Търново - Русе. Актуална пътна обстановка

Катастрофа затвори временно пътя Търново - Русе. Актуална пътна обстановка
Пътищата в област Велико Търново са проходими при зимни условия. Към момента няма затворени участъци на територията на областта. В Прохода на Републиката, в района на разклона за с. Нацовци има три закъсали ТИР-а. На мястото има екипи на Пътна полиция. 


Катастрофа между два товарни автомобила затвори временно пътя В. Търново - Русе, в района на с. Поликраище. Пострадали няма.

От ОДМВР - В. Търново призовават водачите да бъдат внимателни, да не тръгват на път с неподготвени за зимата автомобили и да се съобразяват с пътната обстановка.

Автомагистрала "Хемус":
В област София - на 28 ноември, от 09:30 до 16:00 часа, движението в тунел "Правешки ханове" посока Варна се осъществява в една лента поради ремонтни дейности в изпреварващата лента. Движението се извършва в активната лента.
В област Варна - до 30 ноември, движението в участъка пътен възел „Невша“ – пътен възел „Млада Гвардия“ в посока Варна – София е ограничено. Движението се осъществява двупосочно в платното посока Варна поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. 

Ограничено e движението на товарни автомобили над 12 тона през проход "Троянски".

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ