област Велико Търново
Сподели
25 апр 2017
Автор: ОбластВТ

Откриват велосезона във Велико Търново с поход до Дряновски манастир

Откриват велосезона във Велико Търново с поход до Дряновски манастир

На 30 април ще се проведе велопоход във Велико Търново.  Организатор на еко събитието е TarnovoRuns - Групови упражнения и Здраве. Основната цел на събитието е хората заедно да се насладят на природата и да се възроди вело транспорта. Организацията не е състезание. 

Срещата ще бъде на автогара "Запад" от 9:30 часа. Крайната точка е Дряновски манастир с обикновени или с новите електрически велосипеди, които Търново рънс получи по евро проект.

Екетрическите колела могат да бъдат запазени предварително на телефон  +359 895 848 525. Цената е 15 лева за целия ден. Връщането ще бъде осъществено с влака на 15:47 часа Дряново - Велико Търново. За организацията ще бъде отпуснат вагон.

"Нека има вятър в косите, въздух в гърдите и природа пред очите ни. Откриваме сезона на ВЕЛО ПОХОДИТЕ! Измайсторихме цяла тримесечна програма с над 8 похода. Всичките са в диапазон под 50КМ! Ще има манастири, реки, язовири, басейни, гори, пещери", споделят организаторите.

Събитието е отворено за всички и всеки може да се възползва да се наслади на природата и гледките и да намери нови приятели.

 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ