област Велико Търново
Сподели
29 юни 2018
Автор: ОбластВТ

Поздрав на д-р Гецова за празника на Лясковец Петровден

Поздрав на д-р Гецова за празника на Лясковец Петровден
Увaжaeми cъгpaждaни,

Всяка година на Петровден градът ни празнува традициите, отдава значимото на миналото и на духовните му пазители – апостолите Петър и Павел. Такива дни винаги са повод за равносметка и днес, обръщайки мислено поглед назад и загледани в днешния облик на Лясковец, си даваме сметка, че труда на поколения лясковчани са материализирани в невероятна смесица от традиции, социални придобивки, модерна визия и европейски инвестиции – гаранция за едно достойно бъдеще за нас и нашите деца.

В тoзи ден, ce oбpъщaм към Вac c пoжeлaниe дa имaмe caмoчyвcтвиe зapaди иcтopиятa си, дa имaмe cмeли мeчти и cмиpeниe, в имeтo нa пaзитeлитe нa нaшия гpaд. Нeкa блaгoдapим нa вceки, кoйтo c миcълтa, cъпpичacтнocттa и тpyдa cи, пoмoгнa дa ce cлyчaт знaчимитe пocтижeния в Лясковец.

Мъдреците са казали, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. А моите мечти са като вашите, скъпи съграждани - те чертаят желанието ни да живеем по-добре и по-сигурно в този град и бъдещето да ни гарантира, че утре ще се радваме на успехите на нашите деца, които ще останат тук и ще творят и превръщат Лясковец в още по-добро място за живеене.

Честит празник, скъпи лясковчани! Желая ви здраве, усмивки и добро настроение. Нека през този празничен ден и през цялата година да бъдем горди от съграденото и с нови сили да продължим да работим за нашия красив, развиващ се и неостаряващ град!
Честит Петровден!
 
д-р Ивелина Гецова
(Кмет на Община Лясковец) 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ