област Велико Търново
Сподели
09 авг 2018
Автор: ОбластВТ

С втория фестивал "Рокстраж" започна богатата програма за празника на Стражица

С втория фестивал Рокстраж започна богатата програма за празника на Стражица

В съботната вечер шест рокбанди участваха във второто издание на "Рокстраж" в Стражица.


Освен домакините от "Rock Evolusion", на сцената стъпиха с най-хубавото от репертоара си две групи от Велико Търново – "Мълния" и "Firesouls", "No limit" от Севлиево, група "Сакар" от София и "Forgot The Ten" от Шумен. Сред публиката имаше и ценители на рока от съседни селища. Настроението и веселието зареждаха с празнични емоции представителите на всички поколения.

Кметът на общината Румен Павлов връчи награди за участие на всички групи. Осигуриха ги фирми от местния бизнес и външни спомоществователи. Отличията бяха съобразени с авторските песни, виртуозността на изпълнителите, оценките на публиката, инструменталното майсторство на групите. Наградата на кмета отиде при групата от Севлиево, а шуменци събраха овациите и отнесоха наградата за инструментално майсторство.

Поредната силна изява на групата на домакините с ръководител Атанас Костов само за две години от създаването на "Rock Evolusion" ги нарежда вече сред търсените групи с богат универсален репертоар и превземат много фестивални сцени в страната.

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ