област Велико Търново
Сподели
20 юни 2018
Автор: ОбластВТ

Талантите на великотърновския футбол спечелиха 22 купи. Kметът Даниел Панов ги за поздрави успехите

Талантите на великотърновския футбол спечелиха 22 купи. Kметът Даниел Панов ги за поздрави успехите
22 купи и 13 първи места от различни турнири завоюваха младите таланти от формацията на ФК „Етър ВТ“ в категория „Футбол 7“ през изтеклия сезон. На държавните финали, провели се в Сливен, „виолетовите“ достигнаха до т.нар. „малък финал“ и се класираха на четвърто място в България. Постижението е пример за водещото място, което има школата на „Етър“ в България.

           
Децата и техният треньор Стефан Николов бяха приети от кмета на Старата столица Даниел Панов, а в срещата участваха също президентът на ФК „Етър ВТ“ Александър Нанов и главният мениджър на клуба Красимир Балъков. Даниел Панов поздрави младите таланти за големите успехи, благодари на родителите, че подкрепят децата и на треньорите – за оптималната подготовка.

„Спортувайте и се подготвяйте с постоянство, слушайте указанията на вашите треньори, но и не забравяйте книгите и училището. Пожелавам ви още повече успехи през новия сезон“, обърна се Даниел Панов към младите таланти. През новата учебна година в Спортното училище вече ще има и първокласници, сподели още кметът.

           
До три месеца се очаква отпускането на средства за изграждането на тренировъчен терен за футбол до Спортното училище. Даниел Панов обясни, че проектът за игрището с изкуствено покритие е бил преработен и внесен повторно в Министерството на младежта и спорта. Предстоят разговори с ръководството на Българския футболен съюз за изграждането на тренировъчно игрище западно от стадион „Ивайло“. 

ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ