област Велико Търново
Сподели
22 сеп 2018
Автор: ОбластВТ

Цветан Цветанов във Велико Търново: За мен Денят на Независимостта е най-силният и истински български празник

Цветан Цветанов във Велико Търново: За мен Денят на Независимостта е най-силният и истински български празник
"Когато 22 септември – Денят на българската Независимост, съвпадне с предизборна кампания, във Велико Търново пристигат политици от най-високо ниво от различни партии. Когато обаче няма избори – като днес, всички изчезват." сподели днес във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов,

Според него много политици, които обикновено се обявяват за независимост и единиение би трябвало днес да са в старата столица, но ги няма. Това  повдига съмнения относно искреността им, както и за уважението,. което показват към този голям български празник.

"За мен Денят на Независимостта е най-силният и истински български празник. В началото на месеца отбелязахме навършването на 133 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия и имено тези две думи „независимост“ и „съединение“ трябва да бъдат идеал за всеки български гражданин и политик, към който да се стремим непрекъснато в своето ежедневие., Благодаря на всички онези хора, които ежегодно почитат Деня на българската Независимост в града, който е бил център на всички онези славни събития през 1908 г."  заяви още Цветанов. 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ