област Велико Търново
Сподели
08 авг 2019
Автор: ОбластВТ

„Куклен цирк” – още една изненада от афиша на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” във Велико Търново

„Куклен цирк” – още една изненада от афиша на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” във Велико Търново
На 10 август, събота, от 11.00 часа на открита сцена  „Арт лято” до паметника „Асеневци” в старата столица, Театър ВЕСЕЛ ще бъде домакин на още един чуждестранен спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”. При дъждовно време представлението ще се играе в салона на читалище „Искра” (информация: 0887 790 549). Входът е свободен.Английският театър НОЙЗИ ОЙСТЪР ще представи спектакъла „Куклен цирк”. Постановката е дело на НОЙЗИ ОЙСТЪР, а сценографията и куклите – на ДаСилва Папетс. В спектакъла участват Ник Палмър и Сара Роуланд-Баркър.

„Дами и господа! ... Циркът дойде в града! Елате и ще бъдете изумени от въздушната акробатика, колоездачните каскади и лудориите на дръзките клоуни! Цирковата трупа ДаСилва Папетс възхищава публиката от всички възрасти по целия свят вече половин век. Всяка от марионетките представя своя номер чрез неотразимо майсторство. Театър – за всички възрасти.”                                                                          
         
Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново и Министерството на културата.
 
ПОДОБНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ